De wijnmakers van Romagna: woensdag 13 mei 2020 NIET in Amsterdam

Nog maar enkele maanden geleden (het lijkt nu een eeuwigheid) stuurden wij onze save-the-date uit voor de proeverij van Romagnoolse wijnproducenten op woensdag 13 mei a.s.  in Amsterdam,
Zoals de meesten al zullen hebben vermoed moeten wij dit evenement helaas annuleren, in de hoop dat er spoedig betere tijden aanbreken. Zodra wij zicht hebben op het einde van de corona-crisis zullen wij u opnieuw informeren over een nieuwe datum.

Wij hopen van harte dat uw zakelijke belangen niet al te veel te lijden zullen hebben van de crisis, maar we weten dat de Nederlandse wijnwereld, net als de veelal kleine wijnproducenten uit Romagna, zwaar getroffen worden.
Daarom staan wij de komende maanden belangeloos ter beschikking voor enigerlei informatie over hun wijnen en eventuele proefflessen, en stellen wij u ook graag met individuele producenten in direct contact via telefoon, email of videochat.
Op aanvraag sturen we u een lijst met namen, adressen en contactgegevens.

Om onze wijnboeren een hart onder de riem te steken hopen wij op een grote opkomst als ons evenement dan uiteindelijk zal plaatsvinden, hopelijk in een wereld waarin kleinschaligheid en respect voor de natuur nóg meer op waarde zullen worden geschat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *